Klubmodul henter siden
Cykel-/grillhygge

Aktivitetsudvalget inviterer til en social eftermiddag med grillfrokost og cykelselvhjælp. Vi byder på pølser, brød, øl og vand hos Maria og Michael i Herlev, hvor I kommer med jeres cykler og det grej, I typisk har med på træningsture/stævner.

 

Oplægget er, at man her kan lære og øve sig i basal cykelmekanik, som man kan få brug for på landevejen. Eksempler kan være:

Skifte dæk og slange

Justere gear

Justere bremser

Få kæden på uden at skulle standse op!

 

Michael står til rådighed med hjælp og vejledning, og hvis andre erfarne vil være med til at hjælpe de mere uerfarne, så er dette også yderst velkomment. Man kan gå lidt til og fra mellem cykler og grill efter lyst og behov, og vi satser naturligvis på fantastisk forårsvejr. Arrangementet er for alle uanset erfaringsniveau, og der kan hygges og deles røverhistorier.

 

Tidspunktet er valgt, så der er mulighed for at starte dagen med en kortere eller længere cykeltur med klubkammeraterne. Dette aftaler I indbyrdes, som vi plejer, og I kan så ende i Herlev til frokost kl. 13.00.

 

Hvis nogen vil byde ind med noget salatværk eller måske kage, så kan det sættes af hos M&M inden en evt. cykeltur eller dagen før.

 
Tilmelding er nødvendig af hensyn til indkøb.
 
Vi håber at se en masse skønne klubkammerater til denne dag! 
Tilmeldte
14 /40
Tilmeldingsfrist
12.05.2019
Tidspunkt
17.05.2019 kl. 13.00 - 17.05.2019 kl. 17.00
Sted
Hos Maria og Michael
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste fra forum

Kalender

Samarbejdspartnere

logo
logo
logo