Because one sport just isn't enough!

Islev Triathlon Klub opstod af asken fra Orient Tri i efteråret 2007 og er nu veletableret i Rødovres lokalsamfund, som en forening drevet på et udelukkende frivilligt grundlag.

Henover årene er vi vokset støt og tæller nu over 100 glade og spændstige triatleter! Klubben favner bredt med alt fra motions triatleter på sprint distancer á la 4/18/4 til de mere seriøse age group triatleter.

Vi gør en ære i at være en klub for alle, med plads til sjov og socialt samvær. Derfor står vores aktivitetudvalg for mange sjove events i løbet af året - hyttetur/træningslejr; cykeltur ved Bromølle med efterfølgende frokost; café-aftner efter træning og brunch efter OW svømning.
Vi afholder hvert år 3 egne stævner, i samarbejde med en af vores sponsorer Danish Sports Academy. Vi starter sæsonen med duathlon i april; triathlon i maj og slutter så sæsonen af med cross-løb i oktober.
Der bliver også trænet indimellem. Vi har svømmeundervisning med træner 4 dage om ugen, og lørdag er der mulighed for svømme selv; alt foregår i Islevbadet. I vinterperioden har vi spinning to gange om ugen i FitnessDK Rødovre, om sommeren er der en ugentlig cykeldag udenfor med træner, ofte på Flyvestationen hvor der vil være mulighed for at alle kan deltage, uanset niveau. I vinterhalvåret kører vi om torsdagen core-træning inden svøm.
 
VEL MØDT!
 
Hvis du gerne vil læse mere om triathlon anbefaler vi at du kigger på Dansk Triatlon Forbunds hjemmeside http://www.triatlon.dk/ 

 

 

Seneste fra forum

Kalender

Samarbejdspartnere

logo
logo
logo