Klubmodul henter siden
26/5: Soderåsen organiseret af Brøndby Tri
Tilmeldingsfrist er overskredet

Kære alle, som en del af vores træningsfællesskab vil vi igen i år prøve at samle så mange som muligt fra de tre triklubber til 3 cykelture i Sverige.

Sidste år var der flest tilmeldte til de to ture i maj/juni så det lærer vi selvfølgelig af og skubber datoerne lidt fremad i år så det bliver d. 12 og 26 maj samt 9 juni og så håber vi på godt vejr alle dage.

Umiddelbart tænker vi at alle tre ture går til Hallandsåsen, her er der mulighed for et dyp i vandet og middag i Båstad bagefter men hvis der er stemning for det kunne den ene af turne blive til Söderåsen i stedet.

For dem som ikke kender Söderåsen er bakkerne knap så stejle som på Hallandsåsen og så har de Lotta på Åsen som et godt kaffe/kagestop.

Skriv i tråden hvis du synes en af turene skal gå til Sóderåsen.

Konceptet bliver det samme som sidste år hvor vi til hver gang vil havde planlagt tre ruter der varierer i længde og antal højdemeter så der er noget for alle – dette er ture for alle uanset niveau. Ideen er at vi alle sammen er retur nogenlunde samtidig så vi kan hygge lidt sammen på havnen i Båstad inden vi kører hjem.

Sidste år havde vi en del med ”fri” bil som de stillede til rådighed så turene blev ret billige at deltage i.

Igen i år får vi gennem Tina lov til at låne en varevogn af Ejner Hessel så vi har plads til de første 20 cykler før vi skal til at havde dem på krogen eller taget.

Der kommer mere info i starten af 2024 men i må meget gerne allerede nu ligge de datoer i kan/vil deltage ind i jeres kalender så vi kan få så mange som muligt med.

Hilsen Claus Aagaard og Henrik Madsen

Tilmeldte
3 /30
Tilmeldingsfrist
18.05.2024
Tidspunkt
26.05.2024 kl. 06.30 - 26.05.2024 kl. 21.00
Sted
Brøndby
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste fra forum

Kalender

Samarbejdspartnere

logo

Instagram