Because one sport just isn't enough!

Islev Triathlon Klub opstod af asken fra Orient Tri i efteråret 2007 og er nu veletableret i Rødovres lokalsamfund, som en forening drevet på et udelukkende frivilligt grundlag.

Henover årene er vi vokset støt og tæller nu over 100 glade og spændstige triatleter! Klubben favner bredt med alt fra motions triatleter på sprint distancer á la 4/18/4 til de mere seriøse age group triatleter.

Vi gør en ære i at være en klub for alle, med plads til sjov og socialt samvær. Derfor står vores aktivitetudvalg for mange sjove events i løbet af året - cykeltur ved Bromølle med efterfølgende frokost; julefrokost, Sankt Hans og brunch efter OW svømning.
Vi afholder hvert år 2 egne stævner, i samarbejde med en af vores sponsorer Danish Sports Academy. Vi starter sæsonen med duathlon i april; og slutter så sæsonen af med trail-løb i oktober.

Der bliver også trænet indimellem.
Vi har svømmeundervisning med træner 2 dage om ugen, og derudover er der rig mulighed for at svømme selv.
 I vinterperioden har vi spinning to gange om ugen i, om sommeren er der en ugentlig cykeldag udenfor med træner, ofte på Flyvestationen hvor der vil være mulighed for at alle kan deltage, uanset niveau.
Vi har løbetræning en gang om ugen, og for at styrke kroppen generelt har vi også yoga på programmet.
 
 
VEL MØDT
 
Hvis du gerne vil læse mere om triatlon anbefaler vi, at du kigger på Dansk Triatlon Forbunds hjemmeside http://www.triatlon.dk/ 


 
 

Seneste fra forum

Kalender

Samarbejdspartnere

logo

Instagram