Nyt medlem?                                                                          


Kunne du tænke dig at blive medlem af Islev Triathlon Klub? 

Vi optager løbende nye medlemmer, så der er altid mulighed for at blive medlem. Læs mere her før du betaler kontingent.
Har du yderligere spørgsmål, eller bare en generel forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte os på: i-tri@i-tri.dk 


Information fra forbundet

Licensnummer bliver til medlemsnummer

Dansk Triatlon Forbund oplever desværre ofte, at der fortsat er meget forvirring omkring begrebet licens i forhold til det enkelte medlem. Vi tager derfor nu skridtet fuldt og går væk fra licensnummer-begrebet. Det gør vi fordi det er misvisende i forhold til hvad det egentlig er, og lyder som noget man kun skal bruge, hvis man deltager i stævner og er noget man selv kan bestemme om man vil have (betale).

Fremover vil vi bruge begrebet medlemsnummer, som er mere retvisende i forhold til, at det er noget man automatisk får/skal have, når man er medlem af en triatlon klub under Dansk triatlon forbund.
Dette vil også blive ændret i Klubmodul, så man nu har et medlemsnummer på sit medlemsbevis.
Til dem der deltager til stævner i udlandet, vil det være gyldigt på præcis samme måde som det har været hidtil.

Det kontingent klubberne betaler til forbundet, går blandt andet til at uddanne trænere, som kommer medlemmer i klubberne til gode, uddanne dommere der sikrer at vi har fair og sikre stævner, klubudvikling som hjælper klubberne med bl.a. at blive skarpere på deres mål og hvordan de kommer derhen, understøtte det ungdomsarbejde der foregår ude i klubberne og afholde camps, samt meget mere – som kommer alle medlemmer til gode uagtet om man er stævneaktiv eller ej.
tri-logo_logotype_farve-page-001.jpg

Seneste fra forum

Kalender

Samarbejdspartnere

logo

Instagram