Velkommen til Islev Triathlon Klub

Kunne du tænke dig at blive medlem af Islev Triathlon Klub? Vi optager løbende nye medlemmer, så der er altid mulighed for at blive medlem. Læs mere her før du betaler kontingent.

Har du yderligere spørgsmål, eller bare en generel forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte os på: i-tri@i-tri.dk
 

 

D. 17.06.18 holdte vi vores klubmesterskab ved IM 70.3 i Helsingør, hvor vi havde rigtig mange deltagere med i kampen. Et kæmpe stort tillykke til alle der var med i racet. Håber alle havde et godt race. Det var fedt at følge jer på dagen. Vinderne af klubmesterskabet blev Henrik Larsen og Gitte Bjørlig !! Så et kæmpe stort tillykke med klubmesterskabet til jer begge to. 
Tiderne så således ud:
Henrik Larsen 04:37:56
Gitte Bjørlig 05:05:16
Stærkt kørt!
                 

NY SAMARBEJDSPARTNER

 
Vi er glade for at kunne annoncere triathlonshop.dk som klubbens samarbejdspartner.
Vi glæder os meget til samarbejdet. 
 

DM-Triserien 2019 for AG-Atleter

Støt op om Dansk Triatlon Forbunds stævnerække. Alle kan være med. 
DM Serien for AG- Atleter 

DM TRI serien for Age-Group kommer til at bestå af i alt 9 stævner, fordelt med 5 stævner i Vestdanmark og 4 stævner i Østdanmark. Alle stævner er non-draft stævner på distancer der varierer fra sprintdistancen 750-20-5 og op til den halve jernmandsdistance på 1900-90-21,1.

Age-Group DM TRI serien består af en perlerække af danske top-stævner. Nogle har været med tidligere og andre er nye i DM TRI serie sammenhæng.
DM Sprint Tri på Tyren i Ganløse, DM middeldistance i Herning samt Finalestævnet Fredericia City Triathlon er gengangere. Mens Herlev Triathlon, Spar Kron Randers, Kalkgravstri, Stevns jernmand, Silkeborg Triathlon og Alssundmand alle er spændende tilføjelser til DM TRI serien 2019!

Herunder kan du se stævnerne med datoer og en kort beskrivelse af distancerne. I de kommende uger vil der udkomme nyheder om de enkelte stævner med mere dybdegående information.

Islev Duathlon 2019

 
Nu er det muligt at tilmelde sig forårsklassikkeren, Islev Duathlon 7. april 2019

Seneste fra forum

Kalender

Samarbejdspartnere

logo
logo
logo