Løbsberetning fra Islev Triathlon Klub´s Duathlon stævne d. 10-4-2011 ved Vestforbrændingen, Glostrup.

 

Søndag d. 10 april afholdte vi vores årlige Duathlon stævne på distancerne 2,5 km – 12 km – 2,5 km og den dobbelte distance    5 km – 24 km – 5 km. Både løbe- og cykelruten er en ud/hjem rute som gør det let og overskueligt for deltagerne.

I år mødte 99 personer op, fordelt med 25 personer på den korte distance og 74 personer på den lange. Som tidligere år var det en blandet skare der deltog, med folk der stillede op på de nyeste indenfor cykler og så nogen på hverdagscyklen.

Lige fra morgenstunden var der en god ”buzz” i skiftezonen, hvor atleterne stillede deres udstyr klar til ( for mange) årets første duathlon stævne.

Da vi ikke kører med nogen mellemtider, men kun sluttider, kan vi kun berette at det gik hurtigt …. Meget hurtigt.                    Den første deltager der kom i mål på den korte distance var Jesper Grønbech, Frederiksund Tri på 39 min. 33 sek. efterfulgt af sønnen Nikolaj Grønbech, Frederiksund Tri, der brugte 30 sek. yderligere. Første kvinde på den korte distance var Helle Heibroch Petersen, NovoGruppens løbeklub på 46 min. 33 sek.

På den lange distance var det Jakob Fransen der kom først i tiden 1 t. 11 min. 42 sek. efterfulgt af Thomas Ringsted 1 t. 12 min. 46 sek., der på de sidste 50 meter rykkede fra Andreas Schaarup 1 t. 12 min. 49 sek. Første kvinde var Susanna Skylv Sørensen i tiden 1 t. 16 min. 04 sek.

Efter sidste mand løb i mål ( under stor applaus ) var der lodtrækning af flotte præmier fra vores sponsorer Danish Sports Academy, Sodastream, TIGI og Danske Bank.

Alt i alt en dag med fantastisk vejr … hurtige duathleter … og dygtige officials ( hvis hjælp er uvurdérlig ).

Håber at vi ses igen til næste år

Hilsen

Islev Triathlon klub ( I-Tri )

 

P.s. Resultaterne fra løbet kan ses påhttp://www.i-tri.dk/

Seneste fra forum

Kalender

Samarbejdspartnere

logo

Instagram